menu
Lenzen

Contactgegevens

Winkelcentrum Stadshagen
Wade 11
8043 LR Zwolle
t 038 4609367
info@mijnoptiekkale.nl

Openingstijden

di - vrij
do
za

9.00 - 18.00 uur
9.00 - 21.00 uur
9.00 - 17.00 uur

Volg ons op Facebook.

U neemt natuurlijk geen enkel risico als het om uw ogen gaat. Daarom is het belangrijk om bij de keuze van uw contactlenzen eerst te kijken naar de veiligheid van uw ogen en het draagcomfort. Daarnaast wilt u niet teveel tijd kwijt zijn met de verzorging en vervanging van uw lenzen.

Bij Mijn optiek kunt u uiteraard terecht voor zuurstof doorlatende lenzen en vormstabiele lenzen. Maar ook voor daglenzen en zachte lenzen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij nachtlenzen van Dreamlite aan. Deze veranderen de vorm van uw hoornvlies, zodat uw ogen de ideale vorm aannemen. Na één nacht zijn uw ogen voor twee derde gecorrigeerd en binnen enkele dagen heeft u helemaal geen lenzen of bril meer nodig. Dit proces van gecontroleerde veranderingen van de ogen wordt orthokeralogie genoemd.

 

Natuurlijk kunt u bij Mijn optiek ook onderhoudsproducten voor uw lenzen aanschaffen. Wij bieden een uitgebreid assortiment met benodigdheden aan, waaronder lensvloeistof en reinigingsvloeistof. Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze.