menu
Nieuws

Contactgegevens

Winkelcentrum Stadshagen
Wade 11
8043 LR Zwolle
t 038 4609367
info@mijnoptiekkale.nl

Openingstijden

di - vrij
do
za

9.00 - 18.00 uur
9.00 - 21.00 uur
9.00 - 17.00 uur

Volg ons op Facebook.

10 jaar mijn optiek Kale!

Al tien jaar staan wij van Mijn optiek Kale voor u klaar met een scherpe blik voor de nieuwste trends. We hebben altijd oog voor de mooiste monturen en beste brillenglazen. Van kinder- en zonnebrillen tot dag- en nachtlenzen, met draagcomfort én uitstraling. Graag voorzien we u van gepast advies.

 

Wij zijn van plan om ook volgend jaar en de jaren erop voor u klaar te staan. Ook voor oogzorg bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze precieze oogmetingen vinden wij oplossingen voor de kleinste oogafwijkingen en zo helpen wij uw ogen zo goed en gezond mogelijk te houden. Maar eerst vieren we ons jubileum met een speciale feestweek!

 

Van 16 tot en met 20 september bent u van harte welkom om onze verjaardag mee te vieren, ook onze kleinste klantjes zijn van harte welkom. Houd onze facebooksite in de gaten voor speciale jubileumacties. Natuurlijk staat onze deur ook tot die tijd voor u open, zoals u van ons gewend bent.

 

Team Mijn optiek Kale


Warning: include(/home/mijnoptiek/domains/mijnoptiekkale.nl/public_html/components/com_focusblog/views/item/tmpl/default_author.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mijnoptiek/domains/mijnoptiekkale.nl/public_html/components/com_focusblog/templates/kale/views/item/default.php on line 26

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/mijnoptiek/domains/mijnoptiekkale.nl/public_html/components/com_focusblog/views/item/tmpl/default_author.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/mijnoptiek/domains/mijnoptiekkale.nl/public_html/components/com_focusblog/templates/kale/views/item/default.php on line 26