Collectie

In onze optiek in Stadshagen hebben we een ruime collectie brillen, zonnebrillen en lenzen die we regelmatig vernieuwen. Het team van Mijn Optiek Kale bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Wij nodigen u van harte uit om het ruime assortiment te komen bekijken. Onze oogspecialisten adviseren u graag!

  • 1

Voor een bril voor uw kind bent u bij Mijn Optiek Kale op het juiste adres. Wij hebben een grote kinderbrillencollectie met trendy, kleurrijke en stoere monturen voor uw zoon en/of dochter. Onze gediplomeerde opticiens helpen u en uw kind graag met de zoektocht naar een nieuwe bril. Bekijk hier ons assortiment kinderbrillen!

Gespecialiseerd in kinderbrillen

Wist u dat één op de vijf kinderen een bril nodig heeft? In het digitale tijdperk waar we nu leven zal het aantal kinderen met een bril alleen maar verder stijgen. Bij Mijn Optiek Kale werken deskundige opticiens die gespecialiseerd zijn in het opmeten van kinderogen en het aanmeten en adviseren van een kinderbril. Onze specialisten zoeken samen met uw kind een mooie bril uit die bij het karakter van uw kind past. Uw kind moet zich namelijk prettig voelen bij de uitgekozen bril. “Mijn Optiek Kale heeft brillen voor alle leeftijden!”

Kinderbrillenspecialist van Zwolle

Heeft uw kind een nieuwe bril nodig? In onze optiek in Zwolle (Stadshagen) hebben wij prachtige monturen van onder andere de brillenmerken Dutz Kidz, Vingino en Vulkan in onze collectie opgenomen. Alle kinderbrillen kunnen tegen een stootje (speel-proof) en worden op maat gemaakt. Maak vandaag nog een afspraak en kom gezellig langs met uw zoon en/of dochter!

 

⭐ Verkoopt Mijn Optiek Kale ook kinderbrillen?

Mijn Optiek Kale is gespecialiseerd in kinderbrillen en beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van de beste merken. Wij hebben vrolijke, hippe en stoere kinderbrillen voor zowel jongens als meisjes en voor alle leeftijden. Merken als BBIG, Vingino en Dutz Kids hebben wij opgenomen in onze kinderbrillencollectie.