Collectie

In onze optiek in Stadshagen hebben we een ruime collectie brillen, zonnebrillen en lenzen die we regelmatig vernieuwen. Het team van Mijn Optiek Kale bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Wij nodigen u van harte uit om het ruime assortiment te komen bekijken. Onze oogspecialisten adviseren u graag!

  • 1

Bij Mijn Optiek Kale werken uitsluitend gediplomeerde contactlensspecialisten. In onze optiek in Zwolle werkt een gedreven team die u graag voorziet van passend advies. Onze lensspecialist neemt graag de tijd om samen met u op zoek te gaan naar de beste lenzen. Samen met de klant zoeken wij naar de beste kijkoplossing voor uw ogen! Bekijk hier ons aanbod lenzen.

Aanmeten van contactlenzen

Bijna twee miljoen Nederlands draagt contactlenzen. Heeft u nog niet eerder contactlenzen gedragen, maar denkt u erover na om dit wel te gaan doen? Contactlenzen bieden u flexibiliteit en vrijheid. Tijdens het aanmeten bepaalt de specialist of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van lenzen.

Soorten lenzen

Zijn uw ogen geschikt voor het dragen van lenzen of draagt u al vaker lenzen? Mijn Optiek Kale beschikt over een breed assortiment hoogwaardige contactlenzen: van zachte tot harde lenzen. Wij hebben onder andere dag-, 2-weekse-, maand- en nachtlenzen opgenomen in ons assortiment. Onze lensspecialist adviseert u graag welk soort lens het meest geschikt is voor uw ogen.

Contactlenzen voor kinderen

Mijn Optiek heeft ook speciale contactlenzen voor kinderen. Kinderen kunnen het dragen van een bril niet leuk of onhandig vinden, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Het dragen van (zachte) lenzen kan een oplossing zijn. Vanaf iedere leeftijd mag een kind lenzen dragen, maar wij adviseren dit bij een leeftijd vanaf acht jaar. Uw zoon of dochter moet oud genoeg zijn om verstandig om te gaan met lenzen. Zo moeten zij elke dag de lenzen in- en uitdoen en deze schoonmaken met lenzenvloeistof.

Denkt u dat uw zoon of dochter toe is aan het dragen van contactlenzen? Kom met uw kind langs om een oogtest te doen door een contactlensspecialist. Onze specialist zal bekijken of het dragen van contactlenzen een mogelijkheid is voor uw kind.

lensspecialisten in Zwolle

Bent u benieuwd wat onze contactlensspecialisten voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze moderne optiekzaak in Stadshagen (Zwolle) en bespreek de mogelijkheden met één van onze oogspecialisten. Wij hebben altijd contactlenzenvloeistof en oogdruppels op voorraad in onze optiek.

 

⭐ Welke soort lenzen heeft Mijn Optiek Kale?

Wij hebben onder andere dag-, 2-weekse-, maand- en nachtlenzen in ons assortiment. Onze lensspecialist adviseert u graag welk soort lens het meest geschikt is voor uw ogen.

⭐ Hoe vaak moet ik een lenscontrole doen?

Wij adviseren u om elk halfjaar uw lenzen bij uw contactlensspecialist te laten controleren. Bij Mijn Optiek Kale is er altijd een contactlenzenspecialist aanwezig. Maak vooraf een afspraak met de specialist voor een lenscontrole.

⭐ Wat zijn nachtlenzen?

Dit zijn lenzen die u ’s nachts draagt, waardoor u overdag geen contactlenzen hoeft te dragen. Terwijl u slaapt corrigeren de nachtlenzen uw ogen. Onze contactlensspecialisten kunnen u hier veel meer over vertellen.