Collectie

In onze optiek in Stadshagen hebben we een ruime collectie brillen, zonnebrillen en lenzen die we regelmatig vernieuwen. Het team van Mijn Optiek Kale bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Wij nodigen u van harte uit om het ruime assortiment te komen bekijken. Onze oogspecialisten adviseren u graag!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Mijn Optiek Kale heeft een uitgebreide collectie brillen, waaronder multifocale en beeldschermbrillen. Onze gediplomeerde oogspecialisten vinden het belangrijk dat u een bril vindt die bij uw persoonlijkheid past. Bezoek onze optiek in Zwolle en wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. 

Multifocale of enkelvoudige bril

Wij streven ernaar om u de beste kijkoplossing aan te bieden. Dit kan met behulp van een bril op sterkte (een multifocale bril of enkelvoudige bril), maar ook bijvoorbeeld met het dragen van een computerbril of leesbril. Iedereen het beste zicht geven, daar staat Mijn Optiek Kale voor!

Ruime collectie brillen in Zwolle

Laat u door ons inspireren voor uw nieuwe bril met prachtige designs en kleuren. Ontdek ons brede collectie brillen voor zowel mannen als vrouwen!

 

⭐ Hoeveel garantie zit er op mijn bril?

Op de meeste monturen en glazen zit twee jaar garantie. Als er wat aan uw bril mankeert, kom dan langs.