Collectie

In onze optiek in Stadshagen hebben we een ruime collectie brillen, zonnebrillen en lenzen die we regelmatig vernieuwen. Het team van Mijn Optiek Kale bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Wij nodigen u van harte uit om het ruime assortiment te komen bekijken. Onze oogspecialisten adviseren u graag!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Wij weten allemaal dat het verstandig is om onze huid tegen schadelijke UV-straling te beschermen. Ook geldt dit voor onze ogen. Uit onderzoek is gebleken dat als gevolg van schadelijke UV-straling ernstige oogziektes kunnen worden ontwikkeld op jonge leeftijd. Dit kan voorkomen worden door uw ogen goed te beschermen door middel van het dragen van een zonnebril.

zonnebril kopen in zwolle?

Mijn Optiek Kale heeft de modernste zonnebrillen voor u geselecteerd. Wij hebben prachtige zonnebrillen van Woody’s, INVU en Rodenstock in onze assortiment opgenomen. Onze vakkundige opticiens helpen u graag bij de zoektocht naar een nieuwe zonnebril. Bent u benieuwd welke zonnebril het beste bij u past? Kom langs in onze optiek in Stadshagen (Zwolle)!

stijlvolle zonnebrillen

Of het nu zomer of winter is: het is van belang dat u altijd goed beschermd van de zon geniet. UV-straling kan voor blijvende schade aan uw ogen zorgen. Langdurige blootstelling verhoogt het risico op ander andere staar. Dit is te voorkomen door het dragen van een zonnebril (eventueel op sterke.)

zonnebrillen Zwolle

Bij opticien Mijn Optiek Kale, gevestigd in Zwolle, vindt u een uitgebreide en stijlvolle collectie zonnebrillen. Mijn Optiek beschikt over een breed assortiment zonnebrillen. Bekijk hier de gehele collectie merkmonturen! Een zonnebril op sterke behoort ook tot de mogelijkheden bij de deskundigste optiek van Zwolle.