Brillen

Mijn Optiek Kale heeft een uitgebreide collectie monturen: onder meer enkelvoudige, multifocale en/of leesbrillen. Onze gediplomeerde deskundigen vinden het belangrijk dat u een bril vindt die bij u past. Loop bij ons binnen en wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. We nemen alle tijd om een montuur te vinden die bij u past!

De mooiste monturen van Stadshagen en omgeving

  • 1

Door het dragen van een enkelvoudige bril ziet u scherp dichtbij of veraf. Ondervindt u moeite met het lezen van kleine letters in de krant? Of ziet u tijdens het autorijden verkeersborden van veraf niet meer haarscherp? Een enkelvoudige bril kan uitkomst bieden in deze situaties.

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen beschikken over één sterkte. Deze glazen zijn ideaal voor leesbrillen, brillen voor veraf kijken en brillen speciaal voor het autorijden. Vraag in onze winkel naar de diverse mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe (enkelvoudige) bril.

Bezoek onze optiek in Zwolle (Stadshagen) of neem telefonisch contact met ons via 038-4609367. Wij adviseren u allereerst een oogmeting te laten uitvoeren zodat wij u vervolgens van persoonlijk en deskundig oogadvies kunnen voorzien.

 

⭐ Wat zijn enkelvoudige glazen?

Enkelvoudige glazen beschikken over één sterkte, bijvoorbeeld een leesbril (om scherp te zien van dichtbij) of een vertebril (om scherp te zien in de verte).