Brillen

Mijn Optiek Kale heeft een uitgebreide collectie monturen: onder meer enkelvoudige, multifocale en/of leesbrillen. Onze gediplomeerde deskundigen vinden het belangrijk dat u een bril vindt die bij u past. Loop bij ons binnen en wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. We nemen alle tijd om een montuur te vinden die bij u past!

De mooiste monturen van Stadshagen en omgeving

  • 1
  • 2

De laatste jaren kijken we steeds vaker naar verschillende beeldschermen. Van het dagelijks kijken naar een computerscherm op het werk tot het gebruiken van de smartphone. Door het langdurig en intensief kijken naar een beeldscherm kunnen slaapproblemen worden ontwikkeld. Het blauwe licht dat afkomstig is van de schermen zorgt ervoor dat melatonine (slaaphormoon) aangemaakt wordt waardoor u moeilijker in slaap valt. Een beeldschermbril, ook wel een computerbril genoemd, neutraliseert het blauwe licht met een speciale blauwfilter (blue coating).

Een computerbril biedt uitkomst

Werkt u regelmatig achter een computer of kijkt u langer dan twee uur per dag naar een scherm? Wanneer uw ogen dagelijks veel blauwlicht opvangen kan dit leiden tot hoofdpijn, branderige/droge ogen of vermoeidheid. Het dragen van een beeldschermbril zorgt ervoor dat uw ogen meer rust krijgen. Daarnaast kunt u ook beter lezen wat er op het scherm staat. Hierdoor neemt u ook een betere en natuurlijkere houding achter het bureau aan.

Beeldschermglazen

Mijn Optiek Kale heeft speciale beeldschermglazen van het merk Rodenstock in haar assortiment. De glazen filteren het blauwe licht afkomstig van beeldschermen en bieden een optimaal zicht.

Beeldschermbril kopen in Zwolle?

Twijfelt u of u een beeldschermbril nodig heeft? Kom langs bij Mijn Optiek Kale in Stadshagen (Zwolle) en laat u vrijblijvend adviseren of een beeldschermbril met blue coating iets voor u is.