Brillen

Mijn Optiek Kale heeft een uitgebreide collectie monturen: onder meer enkelvoudige, multifocale en/of leesbrillen. Onze gediplomeerde deskundigen vinden het belangrijk dat u een bril vindt die bij u past. Loop bij ons binnen en wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. We nemen alle tijd om een montuur te vinden die bij u past!

DE MOOISTE brillen VAN stadshagen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Taibon Agordina, gelegen in de prachtige Italiaanse Dolomieten, is de thuisbasis van Blackfin. Het familiebedrijf startte in 1971 als producent van brilmonturen voor andere merken, maar is sinds een aantal jaren in het bezit van een eigen label. Blackfin.

Wat begon met een klein aantal modellen is uitgegroeid tot een volwaardige collectie. Voor de Blackfin monturen gebruikt men titanium of acetaat en beta-titanium voor de veren. Meer dan ijzersterk dus! En dat vergt het nodige vakmanschap (53 stappen om precies te zijn). Bij Blackfin noemt men dit uitgebreide productieproces dan ook 'Neomadeinitaly', wat aangeeft dat vele handen en vergaande kennis nodig zijn om te komen tot de Blackfin-standaard. Een sprookjeshuwelijk tussen technologie en Italiaans design gevat in ijzersterke brilmonturen.