Kinderbrillen

Bent u op zoek naar een bril voor uw kind? Het vinden van een goede kinderbril kan lastig zijn. De mogelijkheid bestaat dat uw kind bang is om een bril te dragen of dat u geen geschikte bril kan vinden. Geen probleem! Mijn Optiek Kale in Zwolle is gespecialiseerd in kinderbrillen en beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van de beste merken. We hebben vrolijke, hippe en stoere kinderbrillen voor jongens en meisjes. Bij ons vindt uw kind ongetwijfeld een bril die bij hem of haar past. Wij zorgen ervoor dat uw kind zijn of haar bril met plezier draagt! Kom langs bij Mijn Optiek Kale in Zwolle en wij vertellen u graag meer over onze collectie kinderbrillen.

Vrolijke en stoere brillen voor kinderen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

De collectie brillen van Vinyl Factory heeft altijd iets met muziek te maken. Ieder seizoen weer brengt dit merk een nieuwe collectie mega hippe correctiemonturen en zonnebrillen voor kinderen. De uitstraling van de collectie wordt door de ontwerpers zelf omschreven als een retro-vintage killerstyle. Super cool waar uw zoon of dochter zeker mee gezien wil worden. 

brillen Little Vinyl Factory

De kinderbrillen van Little Vinyl Factory vormen een welkome aanvulling in ons assortiment. Kom gerust langs bij Mijn Optiek Kale om een mooie bril voor uw zoon en/of dochter uit te zoeken.