Kinderbrillen

Bent u op zoek naar een bril voor uw kind? Het vinden van een goede kinderbril kan lastig zijn. De mogelijkheid bestaat dat uw kind bang is om een bril te dragen of dat u geen geschikte bril kan vinden. Geen probleem! Mijn Optiek Kale in Zwolle is gespecialiseerd in kinderbrillen en beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van de beste merken. We hebben vrolijke, hippe en stoere kinderbrillen voor jongens en meisjes. Bij ons vindt uw kind ongetwijfeld een bril die bij hem of haar past. Wij zorgen ervoor dat uw kind zijn of haar bril met plezier draagt!

Kom langs bij Mijn Optiek Kale in Zwolle en wij vertellen u graag meer over onze collectie kinderbrillen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Humphrey’s brillen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de jongere generatie. Een groep die graag voorloopt op de rest, en dat is dan ook waar deze collectie brillen voor staat. Het is een verfrissende, vernieuwende en uitdagende collectie monturen.

Humphrey’s leefstijl is positief en energiek, daarom wordt dit karakter ook weerspiegelt in de monturen. De brillen stralen energie, dynamiek en vitaliteit uit. De materialen die gebruikt worden voor deze monturen zijn grensverleggend, en daarmee oogverblindend. De brillen hebben slimme accenten, uitstekende contrasten en zijn opvallend fel. Brilmode krijgt een nieuwe invulling door de revolutionaire tweekleuren tone-look of driedimensionale kleurnuances van Humphrey’s. Humphrey’s gaat altijd net een stapje verder.