Kinderbrillen

Bent u op zoek naar een bril voor uw kind? Het vinden van een goede kinderbril kan lastig zijn. De mogelijkheid bestaat dat uw kind bang is om een bril te dragen of dat u geen geschikte bril kan vinden. Geen probleem! Mijn Optiek Kale in Zwolle is gespecialiseerd in kinderbrillen en beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van de beste merken. We hebben vrolijke, hippe en stoere kinderbrillen voor jongens en meisjes. Bij ons vindt uw kind ongetwijfeld een bril die bij hem of haar past. Wij zorgen ervoor dat uw kind zijn of haar bril met plezier draagt! Kom langs bij Mijn Optiek Kale in Zwolle en wij vertellen u graag meer over onze collectie kinderbrillen.

Vrolijke en stoere brillen voor kinderen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bent u benieuwd naar een nieuw Lafont montuur? In de kinderbrillen collectie ziet u hoe de familie Lafont verschillende materialen, kleuren en patronen verwerkt in monturen met een comfortabele pasvorm. In de stad van de liefde, Parijs, begon Louis Lafont in 1923 een optiekzaak.

Lafont kinderbrillen

In deze stad worden de monturen nog altijd ontworpen en met de hand gemaakt. Parijs blijft hun inspiratiebron voor hun tijdloze en tegelijkertijd modieuze, stijlvolle en strakke ontwerpen. Lafont heeft de Urban streetstyle van Parijs vertaald in deze hippe collectie. De contrasterende kleuren en grafische prints zorgen voor de finishing touch op uw vrijetijds look.

Kleurrijk en patronen

Kinderen houden van kleur en patronen. Met deze collectie kunt u ervoor zorgen dat uw kind met bril er hip en cool bij blijft lopen.