Kinderbrillen

Bent u op zoek naar een bril voor uw kind? Het vinden van een goede kinderbril kan lastig zijn. De mogelijkheid bestaat dat uw kind bang is om een bril te dragen of dat u geen geschikte bril kan vinden. Geen probleem! Mijn Optiek Kale in Zwolle is gespecialiseerd in kinderbrillen en beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van de beste merken. We hebben vrolijke, hippe en stoere kinderbrillen voor jongens en meisjes. Bij ons vindt uw kind ongetwijfeld een bril die bij hem of haar past. Wij zorgen ervoor dat uw kind zijn of haar bril met plezier draagt! Kom langs bij Mijn Optiek Kale in Zwolle en wij vertellen u graag meer over onze collectie kinderbrillen.

Vrolijke en stoere brillen voor kinderen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

De Franse ontwerpster Caroline Abram kreeg, al snel na de lancering van haar brillen en zonnebrillen voor volwassen, de vraag of ze ook brillen voor kinderen kon maken. Zo gevraagd, zo gedaan.

Franse kinderbrillen

De Parisienne houdt het nog steeds kleurrijk, maar voegt er nog een extra vleugje speelsheid aan toe. Een bril dragen wordt zo wel heel leuk! Met z’n felle kleuren en toffe details is Tête à Lunettes een echte coole collectie voor hippe kids.