Merken

Mijn Optiek Kale heeft een uitgebreid aanbod monturen van diverse merken. Wij hebben onder andere de merken Coblens, NAONED en Porsche Design in onze collectie opgenomen. Klik op de merken voor meer informatie.

assortiment merkmonturen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

De brillen van Porsche Design staan voor precisie en perfectie. De uitgebreide brillencollectie wordt tegelijkertijd geïnspireerd door de gestroomlijnde auto's van Porsche. Daarom zijn alle brillen vervaardigd uit hoogwaardig en licht materiaal voor flexibel gebruik. Met een bril van Porsche Design heeft u iets bijzonders in handen, zoals de naam al doet vermoeden. Klasse: vakwerk van de bovenste plank!

Sportieve monturen

De brillen van Porsche Design zijn geïnspireerd op de autosport. Dit is terug te zien aan de strakke lijnen, de moderne vormgeving en de tijdloosheid van de monturen. Het brillenmerk laat zich niet leiden door wisselvallige trends, maar gaat voor design dat lang in de mode blijft.

Brillen van Porsche Design

Het onconventionele, tijdloze en pure design onderscheidt zich door het uiterst innovatieve karakter. Spreekt de brillencollectie van Porsche Design u aan? Kom dan langs bij Mijn Optiek Kale in Stadshagen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe bril.