Zonnebrillen

Mijn Optiek Kale heeft de meest trendy zonnebrillen speciaal voor u geselecteerd. Wij hebben zonnebrillen van merken als Woody’s, INVU en Rodenstock in onze collectie opgenomen. Onze oogspecialisten helpen graag bij uw zoektocht naar de perfecte zonnebril! Kom eens langs om te kijken welke zonnebril het beste bij u past.

Zonnebrillen die u laten stralen

Zonnebrillen / Terug naar overzicht
  • 1
  • 2
  • 3

INVU is een merk van de Swiss Eyewear Group. Dit bedrijf is opgericht door het voormalige management van dat andere bedrijf dat ooit de eerste polariserende zonnebril introduceerde. De Zwitserse afkomst van INVU. (spreek uit als I envy you; – ik benijd je) staat garant voor het allerbeste design, topkwaliteit en de laatste technologie op het gebied van polariserende lenzen. 

Polariserende Lenzen

Deze lenzen hebben het grote voordeel dat ze uw zicht helderder en contrastrijker maken. Ze beschermen uw ogen tegen UV400 ABC stralen. Hierdoor worden uw ogen minder moe en ziet u beter. De speciale kraswerende glazen zijn zowel aan de voor als achterkant voorzien van een speciale coating zodat ze minder snel beschadigen. Daarnaast zijn er tweekleurversterkers geplaatst in de lenzen voor ultieme kleurwaarneming.