Nieuws

Op deze nieuwspagina houden wij u graag op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen bij Mijn Optiek Kale. Ook leest u hier blogberichten over bijvoorbeeld hoe u uw ogen het beste kunt beschermen tegen UV stralen.   

Nieuwsberichten Mijn Optiek Kale

  • 1
  • 2
17 dec 2019

Heeft u regelmatig last van vlekken op uw brillenglazen? Bent u het poetsen van uw brillenglazen beu? Een van de grootste leverancier van brillenglazen van Europa, Rodenstock, biedt met haar X-tra Clean brillenglazen de oplossing voor optimaal en helder zicht. Daarnaast zijn minder poetsmomenten nodig.

Vieze brillenglazen zijn passé

Vlekken op brilglazen worden vaak veroorzaakt zonder dat u het door heeft, bijvoorbeeld het onbewust aanraken van uw bril. Deze vlekken kunnen uw zicht verminderen. De glazen van een bril vragen regelmatig om een grondige poetsbeurt, maar met de X-tra Clean glazen behoudt u altijd een helder zicht.

“Elke dag schone brillenglazen?”

X-tra Clean brillenglazen

De revolutionaire X-tra Clean glazen helpen vlekken op uw glazen te voorkomen. Dankzij de speciale ontspiegelingslaag zijn uw glazen voelbaar gladder, dit zodat vocht, stof en vuil geen kans krijgen om zich te hechten aan het glas. Hierdoor blijven u glazen beschermd tegen vlekken en andere viezigheden.

Alle voordelen op een rij:

  • Streeploze brillenglazen;
  • Eenvoudig schoon te houden;
  • Vingerafdrukken zijn verleden tijd;
  • Stofafstotende eigenschappen.

Wilt u de brillenglazen X-tra Clean van Rodenstock zelf ervaren? De specialisten van Mijn Optiek Kale in Zwolle laten u graag kennismaken met deze innovatieve brillenglazen. Kom snel langs in onze optiek in Stadshagen (Zwolle), bel ons of plan gemakkelijk uw eigen afspraak op onze website.