Nieuws

Op deze nieuwspagina houden wij u graag op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen bij Mijn Optiek Kale. Ook leest u hier blogberichten over bijvoorbeeld hoe u uw ogen het beste kunt beschermen tegen UV stralen.   

Nieuwsberichten Mijn Optiek Kale

  • 1
3 feb 2021

 

Vacature Opticien / Contactlensspecialist (of in opleiding hiervoor).

Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan bij Mijn Optiek Kale in Zwolle en heb je interesse om deel uit te maken van ons specialistische team? Dan kunnen wij niet wachten om van je te horen, want vakkundige en gezellige versterking is meer dan welkom. Past onderstaande vacature bij jouw wensen en capaciteiten? Dan horen we graag van je.

Bij Mijn optiek Kale doen we alles wat met de beste kijkoplossing voor de klant te maken heeft. Van brillen en contactlenzen tot myopie controle. Hierbij staat de klant met zijn of haar hulpvraag centraal. We gaan, elke dag weer, voor de best haalbare kijkoplossing voor zowel kinderen als volwassenen.

Dit alles doe je uiteraard niet alleen. We hebben een prettig en gezellig team, waarin een ieder zijn eigen specialisme heeft.

Wij vragen:

Een opticien/contactlensspecialist of in afrondende fase van de opleiding.

Een gemotiveerde collega met passie en gevoel voor (bril-)mode.

Een echte teamplayer.

Je hebt een commerciële en flexibele instelling

Wij bieden:

  • Een prettige werkomgeving en fijne collega’s.
  • Een veelzijdige baan voor +/-26uur waarin je op diverse vlakken werkzaam bent.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 Zie jij jezelf in dit plaatje?

Laat horen waarom jij geschikt bent voor deze functie, geef ons een kijkje in je werkverleden en laat zien wie jij als persoon bent. We vinden het namelijk belangrijk om niet alleen kennis met je CV, maar ook met jou te maken.

Stuur je CV en motivatie naar info@mijnoptiekkale.nl t.a.v. Erwin Vos