Nieuws

Op deze nieuwspagina houden wij u graag op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen bij Mijn Optiek Kale. Ook leest u hier blogberichten over bijvoorbeeld hoe u uw ogen het beste kunt beschermen tegen UV stralen.   

Nieuwsberichten Mijn Optiek Kale

  • 1
15 feb 2018

Pasvorm, comfort en stijl zijn de drie pijlers in de filosofie van Rēvo in de afgelopen drie decennia. De modellen zijn ontworpen en gefabriceerd op Amerikaansen en Italiaanse bodem. Het gebruik van hoogwaardige en geavanceerde materialen zijn een vereiste voor de kwaliteit van de ontwerpen. Design, pasvorm en de uitstekende lenzen zijn de ingrediënten voor de collectie van Rēvo. 


Alle Rēvo glazen zijn polariserend en blinken uit in elke outdoor, lifestyle en licht condities. Rēvo´s contrastrijke Serilium en Crystal glazen geven een nieuwe dimensie aan helderheid. Uitgevoerd met verschillende coatings welke in allerlei omstandigheden gebruikt kunnen worden. Rēvo Blue Water, Green Water, Terra, Graphite, Open Road, Solar Orange, Stealth and Champagne geven de hoogste bescherming en contrast door het filteren van het licht in alle omstandigheden.